Biznis Liga Timski duh

Uspešni poslodavci i firme fokusirani su na osnaživanje ličnosti zaposlenih. Postizanjem timskog duha u kompaniji, postiže se transfer veštine i znanja, a zaposleni su srećniji i ispunjeniji, a bowling je pre svega timska igra i timski sport.
Od 2009 godine Krupara veoma uspešno organizuje Biznis Ligu. Unesite timski duh među svoje zaposlene i pokažite svojoj poslovnoj konkurenciji ko je bolji na stazi. Vaše poslovno rivalstvo prebacite iz kancelarije na bowling stazu. Za detaljniju statistiku posetite sajt Bowling saveza Srbije.

Prva Savezna Liga Profesionalno takmičenje

Od osnivanja Bowling Saveza Srbije, sezona 2007/2008, u Krupari se održavaju utakmice prve savezne lige. Bowling klub Krupari su dva puta bili prvaci Prve savezne lige Srbije i osvojili jedan kup Srbije što ga čini najtrofejnijim klubom u Srbiji. Trenutno dve ekipe svoja domaćinstva igraju u Krupara bowling centru, BK “Fortuna” i BK”Krupari”.

Turniri Sportski, humanitarni, itd.

Svake godine kod nas se održavaju različiti turniri kako sportskog tako i humanitarnog karaktera. Famozni “Krupara Hook Open” svake godine privlači igrače iz regiona koji dolaze da uživaju u dobrom bowling-u, lepom ambijentu i dobrom društvu. Ako imate ideju da organizujete neki humanitarni tip turnira uvek stojimo na raspolaganju.