O nama

Kompanija Tim Herc 2005 sa sedištem u Bačkom Dušanovu, naselju u blizini Subotice, osnovana je sa ciljem da regionalnom tržištu, naročito zemalja ex Jugoslavije, ponudi kompletnu uslugu vezanu za otvaranje bowling centara koja podrazumeva projektovanje i konstrukciju, izvođenje radova, distribuciju staza, delova i opreme, odnosno održavanje, servisiranje i konsultantske usluge.

brunswick

Nakon opsežnog istraživanja i niza razgovora sa proizvođačima i ditributerima opreme iz Azije, Evrope i Amerike, opredelili smo se za saradnju sa Kompanjiom Brunswick koja je osnovana davne 1845. godine (kada su i napravili prvi bilijar) i stalno se razvijala tako da je danas svetski lider u proizvodnji opreme za bowling, bilijara, brodova i fitnes opreme. Uz kvalitet i tradiciju, Kompanija Brunswick nam omogućuje da svoje klijente brzo i efikasno servisiramo i snabdevamo rezervnim delovima. Fabrika rezervnih delova Brunswick-a se nalazi na svega sat vremena vožnje od Subotice, što je veoma značajno kao i svaki sat u ovom poslu.

Krupara Bowling Centar

Kompanija Tim Herc 2005 je u januaru 2008. godine otvorila Krupara Bowling Centar u Bačkom Dušanovu, sa primarnim ciljem da bude neka vrsta “show room”-a za buduće investitore.

Edukovali smo naše mehaničare koji su postali jedini sertifikovani serviseri opreme kompanije Brunswick, a ujedno smo i jedina kompanija koja poseduje tehničku podršku na teritoriji bivše Jugoslavije.

Zahvaljujući uspešnoj promociji centra u Baškom Dušanovu, Kompanija Tim Herc 2005 je realizovala tri projekta u Srbiji, dva projekta u Crnoj Gori, kao i tri projekta u Bosni i Hercegovini:

  • 2008. Krupara Bowling Centar, Bačko Dušanovo (6 staza)
  • 2009. Jumanji Bowling Centar, Subotica (8 staza)
  • 2009. “Hotel Grand”, Kopaonik (8 staza + 8 bilijarskih stolova)
  • 2010. Kolosej Bowling Centar, tržni centar Ušće, Beograd (14 staza + 8 bilijarskih stolova)
  • 2011. Planet Bowling, Gintaš tržni centar, Podgorica (12 staza)
  • 2012. Mapes Mall, Mostar (8 staza)
  • 2014. Sportski centar Žabljak, Žabljak (4 staze)
  • 2014. Bingo tržni centar, Bugojno (6 staza)
  • 2015. Bingo tržni centar, Bihać (6 staza)

Kompanija „Tim Herc 2005” kontinuirano radi i na edukaciji, pa uz pomoć profesionlanog trenera organizujemo besplatne časove za sve zainteresovane građane.

Kontakt »