Bazen Oaza na otvorenom

Osvežite se u našem idiličnom ambijentu i pronađite spas od vrućine u debeloj hladovini lipa i oraha, uz miris četinara.

Konoba Krupara Idealno mesto za druženje

Ovaj mali kutak za prijatelje je idealno mesto za grupe koje žele da obeleže bilo koju vrste proslave i druženja. Uživajte u rustičnom okruženju dok Vam se jagnjetina ili prasetina okreće na ražnju ili se krčka pod sačem, a hleb Vam se peče u furuni. Da li želite da samo iznajmite ovaj prostor ili želite da Vas služimo dok se Vi kupate, boćate, sunčate, Vaš je izbor.

Za više informacije o zakupu ili organizovanju proslava u ovom prostoru, molimo Vas da nas kontaktirate.

Dečija oaza Igralište za decu

Veliko ograđeno prostranstvo puno zelenila i drveća pruža roditeljima predah, mir i sigurnost, a deci slobodu da izaberu da li će skakati na trambolini, igrati badminton ili možda brati kajsije, kruške ili maline.

Boćanje (Bocce) Tradicionalna mediteranska igra

Od sada možete igrati ovu tradicionalno mediteransku igru i tokom večeri u prirodnom ambijentu. U pauzama će Vas okrepiti ukusna jagnjetina i druga jela ispod sača. Tokom leta organizujemo turnire za ljubitelje ovog sporta sa vrednim nagradama.

Organska bašta Zdrava hrana

Filozofija našeg restorana je da u roku od 10 godina, 90% naših proizvoda bude organsko. Za sada imamo malu baštu koja nam tokom leta proizvodi organsko povrće koje ponosno služimo našim gostima.

Sportski teren Vreme za rekreaciju

Na raspolaganju Vam je multifunkcionalni teren pogodan za mini tenis, badminton, odbojku i basket.