Sva jela na jednom mestu
Jelovnik
Predjela

Pohovani sir
Hrskavi panirani sir, poslužen sa pomfritom, majonezom i kriškom limuna.
850/600

Brusketi
Hrskavi zapečeni hleb sa sočnim nadevom od svežeg paradajza, domaćeg belog sira, mirisnog bosiljka i prelivom od devičanskog maslinovog ulja.
580
na kašiku

Ragu čorba/Potaž dana
Kremasti potaž ili bogata ragu čorba, u zavisnosti od dana. Uvek od svežih sastojaka, kuvano s pažnjom i ukusom.
350
taljatele/paste

A LA CRUPARA
Pileće belo meso i dimljeni vrat u kremastom sosu sa sušenim paradajzom, kaprom i parmezanom, posluženo uz taljatele.
810

Carbonara
Hrskava dimljena slanina u krem sosu sa parmezanom, poslužena uz taljatele.
710

PILETINA I PESTO ĐENOVEZE
Pileće belo meso u kremastom sosu od pesta – tradicionalnog italijanskog preliva od svežeg bosiljka, maslinovog ulja, parmezana i pinjola – uz dodatak pavlake, servirano preko taljatela.
740
obrok salate

Grčka
Paradajz, krastavac, paprika, crni luk, crne i zelene masline, domaći beli sir i preliv od maslinovog ulja. Klasična mediteranska svežina na tanjiru.
500

Pileća cezar salata
Grilovano pileće belo meso uz hrskavu iceberg salatu, čeri paradajz, suvu slaninu, kapar, krutone i rendani parmezan, uz kremasti cezar dressing.
750

Hrskava tuna salata
Hrskava iceberg salata u dresingu sa tunom, čeri paradajzom, maslinama i lukom.
680
ono što cvrči

Obični ćevapi i pljeskavice
(cela / pola porcije)
Ručno pripremljeni od naše domaće ćevap mase.
Sveže pečeno na roštilju i posluženo uz pomfrit.
950/620

Gurmanski ćevapi / pljeskavica
(cela / pola porcije)
Naša domaća masa obogaćena sa dimljenim vratom i topljenim sirom, za one koji vole jače ukuse.
Pečeno na roštilju i posluženo uz pomfrit
1030/730

Dušanovačka punjena bela vešalica
(cela / pola porcije)
Sočna svinjska vešalica punjena dimljenim vratom i sirom, pažljivo urolana u suvu slaninu i pečena do savršenstva. Poslužena uz domaći krompir.
1290/850

Mešano meso (1 osoba)
Roštiljski tanjir sa gurmanskim ćevapima, gurmanskom pljeskavicom, domaćom kobasicom, ražnjićima, pilećim belim mesom i hrskavom slaninom, uz prilog domaćeg krompira.
1050

Mešano meso (2 osobe)
Roštiljski tanjir sa gurmanskim ćevapima, gurmanskom pljeskavicom, domaćom kobasicom, ražnjićima, pilećim belim mesom i hrskavom slaninom, uz prilog domaćeg krompira.
1950

Grilovano pileće belo meso
(cela / pola porcije)
Lako marinirano i sočno pečeno pileće belo meso na žaru, posluženo uz pomfrit i krišku limuna.
780/550

Pileća korpica
Hrskavi komadići pohovanog pilećeg belog mesa, posluženi u korpici sa pomfritom, uz limun i majonez ili tartar sos
840
Finger food

Tahitosi
650

Panirani pileći nuggetsi
600

Panirana pikantna pileća krilca
1000

Panirani pileći štapići cornflakes
700
MALE TAJNE KUHINJE

Karađorđeva šnicla
Pohovani svinjski kare punjenim kajmakom serviran sa pomfritom
1170

Piletina ala krupara
(cela / pola porcije)
Grilovana piletina sa suvim vratom, servirana sa kremastim sosom i pomfritom
980/680

Punjeni pileći medaljoni
Sa surom i suvim vratom umotan u slanini, aromatizovanim krompirom
1090/790

Pileći batak
Sočan pileći batak sa roštilja, poslužen uz domaći krompir
730

Piletina u siru
(cela / pola porcije)
Pileće belo meso u bogatom sloju topljenog parmezana i kačkavalja - spoj pikantnog i punog ukusa. Uz dodatak kapra i jaja, zapečeno do savršene korice. Posluženo uz pire krompir
1020/700

Sporo pečena rebra
Špic rebra polako pečena da meso bude mekano i sočno, poslužena uz kiseli kupus i domaći krompir
1190

Punjeni pileći batak
Pileći batak punjen sirom, suvim vratom i kiselim krastavcima, spanaćem u slanini, poslužen sa aromatizovanim krompirom
1140
ribe

Girice
600

Lignje
1200
salate

Šopska
330

Srpska
300

Kupus
250

Zelena salata
230

Sveža mešana
280

Pečena paprika
290

Pečena ljuta paprika
240
prilozi

Grilovano povrće
330

Kajmak
350

Pomfrit
280

Aromatizovani krompir
330
dezerti

Palačinke A La Krupara
Domaće palačinke punjene sladoledom od vanile, prelivene toplim sosom od domaćih višanja. Klasičan desert sa Krupara potpisom - nežno voćno i neodoljivo
380

Čokoladni sufle
Topao, mekan biskvit sa tečnom čokoladnom sredinom koja se izliva pri svakom zalogaju.
Poslužen sa kuglom sladoleda i višnjama - desert koji top i srce i nepce
410

Palačinke sa eurokremom i plazmom
320

Palačinke sa nutelom i plazmom
330
pizza menu
Pizze vrhunskog ukusa

BACON
Krem sir, sir trapist, slanina, jaje ,crni luk
750/950/1550

GURMANSKA
Kečap, sir, slanina, dimljeni vrat, jaje, gljive
780/1030/1580

KULEN
Kečap, sir, kulen, gljive, masline
680/880/1510

TUNJEVINA
Kečap, sir, tuna, masline, crni luk
750/1000/1500

MEKSIČKA
Kečap, slanina, sir, kulen, feferone, kukuruz
720/980/1540

VEGETERIJANA
Kečap, sir, povrće, gljive, masline
620/770/1400

CAPRICIOZA
Kečap, sir, šunkarica, gljive, masline
670/870/1480

LETNJA
Kečap, sir, paprika, paradajz, kukuruz
580/820/1330

MARGARITA
Kečap, sir
570/720/1350

MAĐARICA
Kečap, sir, kulen, feferone, gljive
690/950/1500

BELA
Pavlaka, sir, šunka, kukuruz
600/850/1450

KRUPARA
Kečap, sir, dimljeni vrat, gljive, masline
700/900/1520

DOMAĆA
Kečap, sir, šunkarica, kulen, gljive
720/1000/1530

chicken pizza
Sir, piletina i paprika
800/1050/1600

4 vrste sira
krem sir, mocarela(kačkavalj), gorgonzola, parmezan