ZAKAŽITE SVOJ TERMIN

bOWLING

Šta je bowling?

Bowling je vrsta kuglanja sa 10 kegli koja se zbog mogućnosti izbora veličine i težine kugle prilagođava svim uzrastima . Za najmlađe igrače je ugrađena zaštitna ograda koja  omogućava da i oni uživaju u bowlingu.

Na jednoj stazi može da igra do 8 igrača, a rezultati se automatski očitavaju na velikim monitorima postavljenim ispred igrača.

Bowling sa deset kegli je zabava kao i takmičarski i rekreacioni sport u kojem igrač baca kuglu niz stazu sa ciljem da osvoji poene tako što će srušiti što više kegli. Igraču je dozvoljeno 10 krugova (frejmova) u kojima ruši kegle, a u svakom frejmu se baca dva puta. Deseti frejm se može sastojati i od tri bacanja. Ako se pri prvom bacanju poruše sve kegle to se zove „strajk“ (strike) i taj krug je završen. Ako ostane kegli nakon prvog bacanja, broje se oborene koje se tada sklanjaju. Tada igrač baca drugi put da pokuša da obori kegle koje su ostale. Postoje bonusi ako igrač obori sve kegle. Ako ima više od jednog igrača na stazi, tada se igra prebacuje na drugog i tako dalje dok svi igrači ne završe svoj krug.

Krupara bowling je mesto za sve; od povremenih bowler-a i vikend entuzijasta u potrazi za dobrim provodom, pa do bowling prijatelja i profesionalaca. Ovde nema razlike da li rušite sve čunjeve ili ste „ekspert“ za bacanje u kanal, dokle god ste spremni za dobar provod. Mi imamo 6 profesionalnih Brunswick bowling staza sa ogradicama za decu koja se automatski dižu po potrebi da im kugla ne bi otišla u kanal. Na jednoj stazi može da stane maksimalno 8 igrača.

RADNO VREME/ZAKUP STAZE

Ponedeljak 16:00-00:00
Utorak 16:00-00:00
Sreda 16:00-00:00
Četvrtak 16:00-00:00
Petak 16:00-00:00
Subota 16:00-00:00
Nedelja 16:00-00:00
Zakup staze 800 rsd

zAKAŽITE SVOJ TERMIN